ShowBiz

Ami flet për vjehrrën: Nuk do them që kam një marrëdhënie...

Rrallë ndodh që moderatorja e njohur Amarda Toska të flasë publiksht për familjen. Edhe në profilet sociale, hapësirën më të madhe ajo ia kushton...

Lajme

Shëndetësi

Keni dhimbje shpine apo mesi? Ja sportet që duhet të bëni

Nuk pushon dhimbja e shpinës në asnjë moment? Sporti, është një zgjidhje e mirë por, kujdes sepse, duhet të zgjidhni atë të duhurin! Ja cilat janë disa nga disiplinat më të mira dhe ato të cilat nuk duhet t’i afroheni nëse vuani nga dhimbjet e vazhdueshme të shpinës. Po, sporti bën mirë, e dimë por […]

Ai nuk meriton ta shohë të birin!

Përshëndetje! Unë që po ju shkruaj jam një nënë e divorcuar prej më pak se një viti. Kam një djalë 6 vjeç dhe aktualisht, po jetoj me prindërit e mi, nënën dhe babanë. Jam 30 vjeçe dhe u martova shumë e re, pasi burrin tim e njoha kur isha në gjimnaz. Ai ishte disa vjet më i madh se unë, …