Shtëpi Video ​Ja si e torturuan këtë grua. Arsyeja do ju shokojë! (Video)

​Ja si e torturuan këtë grua. Arsyeja do ju shokojë! (Video)

Shperndaje në Facebook.

Një grua në New Delhi përjetoi tortura të shumta, para shumë të pranishmëve.

Në fakt, të gjitha “torturat” ndaj saj, nuk ishin reale, ato ishin pjesë e një eksperimenti.

Në këtë formë, organizata botërore për mbrojen e kafshëve, PETA, ka protesutar kundër maltretimit dhe torturave që cdo ditë u bëhën kafshëve, nga shkënctarë, në mbarë botë, vetëm për ti testuar shpikjet e tyre.

Me anë të kësaj gruaje, PETA ka treguar se si në të nejtën formë torturohen çdo ditë kafshët.