Shtëpi Lajme ​Maradon do ta paditë PES 2017 (Foto)

​Maradon do ta paditë PES 2017 (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Diego Maradona do të padisë kompaninë japoneze Konami, për përdorimin e imazhit të tij në PES 2017
Ai tha se vetëm dje ka mësuar për këtë fakt dhe ka njoftuar avokatin e tij për të ngritur padi ndaj Konami.

“Dje kam mësuar se kompania japoneze Konami ka përdorur imazhin tim në një video të Pro Evolution Soccer PES 2017. Kam njoftuar avokatin tim, i cili do të marrë veprimet e nevojshme ligjore”, ka shkruar Maradona në Facebook. /Express