Shtëpi Video 10 zbulimet kineze që ndryshuan botën (Video)

10 zbulimet kineze që ndryshuan botën (Video)

Shperndaje në Facebook.
10 zbulimet kineze që ndryshuan botën (Video)

10 zbulimet kineze që ndryshuan botën (Video)

SHPËRNDARJE

28 Nëntor 2016 • 19:30 •

Doni ta falenderoni dikë për shpikjen e keçapit por nuk dini se kë?

Ktheheni kokën nga kinezët.

Kinezët janë të parët që shpikën shumë gjëra elementare dhe të nevojshme për përditshmërinë tonë, shkruan lajmi.net

Vite më parë, ata shpikën letrat e tualetit, çadrat e shiut, keçapin e shumë gjëra të tjera.

Shikojeni videon më poshtë dhe mësoni detajisht për zbulimet e tyre, zbulime këto që ndryshuan gjithë botën.