Shtëpi Video 7 gjëra që nuk duhet t’i bëni para se të bëni gjumë…!!!

7 gjëra që nuk duhet t’i bëni para se të bëni gjumë…!!!

Shperndaje në Facebook.
7 gjëra që nuk duhet t’i bëni para se të flini

Një gjumë i mirë gjatë natës është i lidhur me mënyrën sesi e organizoni mbrëmjen tuaj. Ja 7 gjëra që nuk duhet të bëni para se të flini:

1-Mos përdorni asnjë lloj teknologjie dixhitale, si telefona apo TV.

2-Mos merrni ilaçe që ju ndihmojnë për të fjetur, përveç rastit kur jeni diagnostikuar me pagjumësi.

3-Mos pini alkool.

4-Mos punoni në shtrat apo në dhomën e gjumit. Ekspertët ju këshillojnë t’i ruani dhomat e gjumit ekskluzivisht për të fjetur dhe për seks.

5-Mos konsumoni kafeinë pas orës 5 të pasdites.

6-Mos hani ushqime që përmbajnë yndyrna.

7-Mos bëni ushtrime apo fiskulturë.