Shtëpi Kuriozitete 8 gabimet që dëmtojnë seriozisht zonën intime të femrës gjatë kryerjes së...

8 gabimet që dëmtojnë seriozisht zonën intime të femrës gjatë kryerjes së marrëdhënies

Shperndaje në Facebook.

Mjekët paralajmërojnë! këto janë 8 gabimet më të zakonshme që bëni kur kryeni marrëdhënie me parterin tuaj. Bisedoni me të dashurin tuja dhe hiqini këto komplekse.

Kujdes çifte! Ora e seksit mund të jetë më e preferuara, por është edhe koha më e rrezikshme për shëndetin e gruas.

Ne e dimë se duke bërë dashuri përfshin të dyja, por këtë herë ne duam të flasim për rreziqet ndaj vaginës, kur bëhet fjalë për pozita të reja ose eksperimente për të rritur kënaqësinë në jetën private.

Këtu sjellim 8 gabime të rrezikshme që mund të bëni dhe që do të dëmtojnë zonën tuaj intime.

Mos përdorni çdo gjë si zëvendësues të lubrifikantit.

Përdorimi i lodrave seksuale të pista ose të çrregullta.

Të kryerit marrëdhënie pa lubrifikant.

Vendosja e ushqimit ose kremërave në vaginë.

Testimi i pozicioneve shumë të komplikuara.

Përdorimi i frutave ose perimeve për tu masturbuar.

Të kesh seks oral pa u shqetësuar për higjienën.

Të mos shqetësohesh për higjenën e duarve të partnerit.