Shtëpi Lajme A do ta njeh veten Tuna me këtë fytyrë dhe shatir ?...

A do ta njeh veten Tuna me këtë fytyrë dhe shatir ? (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Po ta krahasojmë atë me Tunën në fillim të karrierës, dallimi është si nata me ditë, shkruan revista Kosovarja.

Këngëtarja në bazë të shumë imazheve shihet se ka pasur jo vetëm një ndërhyrje.
Dallimi shihet qartë në fytyrë, veçanërisht hundë dhe buzë. Ajo tashmë po shijon ditët si nënë me Tianin e vogël, ndërkaq që nga shtatzënia nuk ka sjellë ndonjë projekt të ri.