Shtëpi Lajme “A do ta sulmoni Korenë e Veriut”? Habit Trump me përgjigjen e...

“A do ta sulmoni Korenë e Veriut”? Habit Trump me përgjigjen e tij

Shperndaje në Facebook.

Donald Trump i ka habitur të gjithë, kur u pyët nëse do të sulmonte Korenë e Veriut.

Kjo pasi përgjigja e tij ka qenë “Do shohim”.

Komenti i Trump vjen pasi zyrtarët e inteligjencës amerikane thanë se nuk kishin asnjë arsye për të dyshuar se shteti i izoluar komunist kishte kryer një tjetër testim të armës vdekjeprurëse.

Nga ana tjetër, Koreja e Veriut pretendoi se kishte testuar me sukses një bombë me hidrogjen për një raketë me rreze të gjatë veprimi më 3 shtator.

Peniani dhe lideri Kim Jon Un kanë kërcënuar të shkatërrojnë Guamin, territor amerikan në Paqësor, ku gjenden instalacione të ushtrisë amerikane sëbashku me flotën bërthamore.