Shtëpi Lajme A do të martohet Dani? (Video)

A do të martohet Dani? (Video)

Shperndaje në Facebook.

d_1480509634-9667965

Këngëtari Ramadan Krasniqi, vite më parë ka përjetar një humbje të madhe pasi atij i vdiq bashkëshortja me të cilën kishte krijuar familje.

Në emisionin Talk, Dani është pyetur nëse ka menduar për një martesë të dytë, ndërsa përgjigjeja e tij ishte se kurrë nuk do të martohet, transmeton “Magazina.al”

“Kurrë ska mu martu, ka shumë faktor, së pari janë fëmijët, mandej janë miqtë e mijë (familjen e gruas) të cilët i du shumë dhe  përshendes shumë” ka thënë Dani.