Shtëpi Lajme A e dini nga sa vjet i kanë motrat Mustafa? (Foto)

A e dini nga sa vjet i kanë motrat Mustafa? (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Safete Mustafa është rinuar, është zbukuruar dhe po ngjan më e freskët se dikur, e njëjta gjë vlen edhe për motrën e saj, Sahiden
Këngëtaret e kanë përmirësuar stilin e veshjes dhe po kujdesen më shumë e më mirë për flokët dhe grimin, duke u shfaqur dukshëm më moderne.

Edhe pse publiku i tyre përherë e kanë pasur fokusin tek zëri e jo tek pamja, Motrat Mustafa kanë investuar mjaftë në këtë të fundit, duke u bërë edhe më skenike.
Në videoklipe e performanca, Motrat Mustafa duken si vajza të reja, ani pse i kanë bërë nga disa vjet, transmeton Kosovarja.

Safetes që i janë rritur mjaftë vajzat, është e gjeneratës së viteve të 70-ta. Safete Mustafa ka lindur në vitin 1971, ndërkaq Sahidja në vitin 1974.