Shtëpi Kuriozitete A e dini që Gjeraqina Tuhina është e martuar me një aktor...

A e dini që Gjeraqina Tuhina është e martuar me një aktor të njohur?

Shperndaje në Facebook.

E6A5623C-B5C9-41E6-944F-184E31097B4F_mw1024_s_n-640x428

Të gjithë e njohim gazetaren e RTK-së Gjeraqina Tuhina, sa herë që ajo raporton nga Brukseli ka për të dhënë një lajmë të rëndësishëm për Kosovën.

Gjeraqina është një nga korespodentet më të njohura shqiptare, ndërsa zëri i saj karakteristik shpeshëherë e bën lajmin dramatik.

Por përveç anës profesionale, a e dini se Gjeraqina është e martuar me një aktor të njohur?- Ai është Jehon Gorani dhe ishtë një nga aktorët më të njohur të viteve 90-ta, ndërsa roli ti më i njohur është ai në filmin “Një pallto për babanë tim në burg”, shkruan Magazina.al

190420_10151914493377785_246203719_n
261568_10151570699392785_1835847557_n