Shtëpi Kuriozitete A e keni ditur këtë ‘sekret’ interesant të Kadri Veselit?

A e keni ditur këtë ‘sekret’ interesant të Kadri Veselit?

Shperndaje në Facebook.

Kryetarin e Paritsë Demokratike të Kosovës dhe njëherit edhe kryetarin e Kuvendit të Kosovës, gjithë e njohim me emrin Kadri Veseli apo edhe si njeri të luftës, por ai ka diçka interesante që pak kush nga publiku e din.

Veseli, i cili të dielën u nominua nga PDK-ja si kandidat i saj për kryeministër të vendit gjatë luftës kishte pasur një emër interesant dhe jo Kadri, siç tani e njohim, transmeton Gazeta NewBorn.
Kadri Veselin, shokët e luftës e kishin thirrur me emrin ”Luli”, nofkë kjo të cilën ai e kishte mbajtur gjatë kohës së luftës.
E kjo gjë po duket interesante për publikun, pasi që vetëm disa nga komandatëve të luftës ju kanë ditur nofkat e luftës duke përfshirë këtu presidetin Hashim Thaçi, me nofkën ”Gjarpëri”, Sylejman Selimin me nofkën ”Sulltani”, Mujë Krasniqi me nofkën ”Kapuçi” e kështu me radhë.