Shtëpi Kuriozitete A e keni ditur? Nëse zgjoheni në këtë mënyrë, atëherë rrezikoni vdekjen!

A e keni ditur? Nëse zgjoheni në këtë mënyrë, atëherë rrezikoni vdekjen!

Shperndaje në Facebook.

Në momentin e gjumit, rrahjet e zemrës te njeriu ulin ritmin dhe trupi bie në gjendje qetësie. Shpesh, për tu zgjuar, përdorim alarmin e telefonit, ose të orës.

Në momentin e ziles, nxitojmë për t’u ngritur me shpejtësi nga shtrati. Këtu qëndron edhe problemi kryesor. Ritmi i rrahjes së zemrës përshpejtohet menjëherë nëse ngrihemi në këtë mënyrë, dhe kjo sipas mjekëve rrit mundësinë e ndonjë infarkti.