Shtëpi ShowBiz A ka xhelozi mes kunatave Vip, Nora dhe Tuna

A ka xhelozi mes kunatave Vip, Nora dhe Tuna

Shperndaje në Facebook.

Kunatat tashmë in të showbizit shqiptarë Nora dhe Tuna, janë në qendër të vëmendjes mediatike, shkruan Artistët Shqiptarë.

Dihet se mes kunatave ka gjithmonë gjelozi, por a është shfaqur kjo ndjenjë mes kunatave VIP?

Roberti në një emision e ka mohuar një gje të tillë duke thënë se ato jetojnë ndaras dhe shihen rrall njëra me tjetren. Ndoshta kjo është shenjë e mardhënjes jo shumë të mirë.