Shtëpi Video A mund të përmbaheni pa qeshur me këtë video?

A mund të përmbaheni pa qeshur me këtë video?

Shperndaje në Facebook.

qeshje

“Try not to laugh challenge” është një sfidë që është bërë trend në YouTube.
Në këto video, një apo më shumë persona shikojnë video qesharake dhe tentojnë të mos qeshin.
E dy shqiptarë e kanë provuar këtë sfidë në një video që doli të jetë mjaft qesharake.
A mund ta përmbani edhe ju veten e të mos qeshni? Shikojeni videon më poshtë dhe provoni.