Shtëpi Video Afrona e shokuar nga ajo çka i tha Blero (Foto)

Afrona e shokuar nga ajo çka i tha Blero (Foto)

Shperndaje në Facebook.

blero1_1459370434-5323540

Kjo është ndër fotot më të bukura të çiftit Blero – Afrona. Poza është aq spontane dhe aq e bukur.

Afrona asnjëherë më parë nuk është dukur kaq bukur e kaq sensuale sa në këtë rast, shkruan “Kosovarja”.

Çështja është se çka i tha Blero Afrones në vesh, që ajo u habit e shokua kështu?

Dua ta kem një fëmijë me ty. Hë?

blero_1459370268-6696521