Shtëpi ShowBiz Afrona po e le Zvicrën për Bleron

Afrona po e le Zvicrën për Bleron

Shperndaje në Facebook.

Blero dhe Afrona prej dy vitesh po e mbajnë lidhjen në distancë, e ndoshta kjo është edhe arsyeja që mardhënia e tyre ka pasur disa luhatje.

Këngëtari thotë për “Kosovaren” se Afrona prej qershorit do të kthehet në Kosovë.

“Shumë shpejtë do të jetojmë nën një kulm”, ka thënë këngëtari. I pyetur nëse po planifikojnë edhe një fëmijë, ai ka thënë se mund të ndodh.

Pra, Afrona Dika po e le Zvicrën dhe punën atje për t’ju bashkuar të fejuarit të saj, Bleros, i cili jeton dhe vepron kryesisht në Kosovë.