Shtëpi Video Autoblindat serbe në drejtim të Kosovës? (VIDEO)

Autoblindat serbe në drejtim të Kosovës? (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Deri tani në mediat serbe nuk është bërë asnjë njoftim në lidhje me këto lëvizje të mjeteve ushtarake. Kujtojmë se pardje një tren në të cilin shkruhej “Kosova është Serbi” u nis në drejtim të kufirit të Kosovës, por u ndalua pa hyrë ende shtetin kosovar nga ana e forcave ROSU. Nuk dimë se çfarë është duke menduar Serbia dhe cili do të jetë hapi i radhës, por situata vërehet e tensionuar.