Shtëpi Kuriozitete Banores së “BB” i shpëton goja, tregon moshën kur ka humbur …

Banores së “BB” i shpëton goja, tregon moshën kur ka humbur …

Shperndaje në Facebook.

Dona dhe Kleodiana janë në pjesën e kuzhinës dhe kjo e fundit lexon për vajin e ullirit “ekstra i virgjër”, deri këtu gjithçka është në rregull, por më pas i shpëton goja duke treguar një detaj tepër intim nga jeta e saj.
“Fiks si unë 16 vjeçe”, thotë Kleodiana duke qeshur, më shton se “mami është në gjumë tani”.
Dona ndërhyn duke i thënë mos na trego detaje tani, se nuk na interesojnë.