Shtëpi Video Basha: Protesta e së enjtes, paqësore

Basha: Protesta e së enjtes, paqësore

Shperndaje në Facebook.


Nga mbledhja e grupit parlamentar, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha paralajmëroi se protesta e së enjtës përpara sallës së seancave plenare të parlamentit do të jetë paëqësore dhe se reagimi qytetar do të koordinohet me aksionin brenda saj të deputetëve demokratë, të cilit do të kundërshtojnë buxhetin e vitit të ardhshëm.

Basha ironizoi qeverinë që sipas tij llogarit xhamat e thyer të ndërtesave në një kohë kur ka dështuar në dogana si dhe në mbledhjen e të ardhurave.

Kryetari i Partisë Demokratike ritheksoi edhe një herë se vendi ka nevojë për qeveri teknike pasi sipas tij qeveria aktuale ka dështuar.
basha