Shtëpi Kuriozitete BB9/ Njëra nga vajzat zbulon profesionin e mëparshëm: Kam qenë ‘belly dancer’

BB9/ Njëra nga vajzat zbulon profesionin e mëparshëm: Kam qenë ‘belly dancer’

Shperndaje në Facebook.

Teksa janë duke përgatitur provën e javën në kërcim, Danjeli ka mbetur i befasuar nga Fotinia me lëvizjet e saj. “Më parë jam marrë me balet dhe “belly dance”, por tashmë 4 vite që jam shkëputur”, thotë Fotinia.

Më pas, Fotinia kërkon të vendoset ndonjë këngë latine, pasi thotë se aty ndjehet më mirë. Për kërcimin e çiftit ka edhe opinione nga banorët e tjerë. Lupçe, Ademi dhe Ejona vënë re se Danjeli nuk di të kërcejë. “Gjynah që s’di të kërcejë se ka punuar në jetën e natës”, thotë Ademi./fax.al