Shtëpi ShowBiz ‘Beauty Salon’ ofron ofertë për të gjitha maturantet (Foto)

‘Beauty Salon’ ofron ofertë për të gjitha maturantet (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Meqenëse jemi në kohën kur maturantet janë duke u bërë gati që të shkëlqejnë në maturë Bardha Begisholli Beauty Salon ua lehtëson punën.

Kjo studio e bukurisë gjendet në qytetin e Ferizajit, ku grimerja Bardha ka bërë zbritje të madhe për të gjitha maturantet.

Punën dhe ndryshimet që bën ajo më së miri mund ta vlersoni në fotot më poshtë

Foto