Shtëpi Kuriozitete Bëj seks në depo me një djalë, por dua t’i tregoj të...

Bëj seks në depo me një djalë, por dua t’i tregoj të fejuarës së tij

Shperndaje në Facebook.

Unë jam duke bërë seks me një djalosh i cili është i fejuar dhe më të vërtetë dua t’i tregoj të vërtetën gruas së tij të ardhshme.

Por ai është si një ilaq për mua dhe kur kërkon seks, nuk mund ta refuzoj.

Unë jam një vajzë gati 19 vjeqare dhe do të shkoj në universitet muajin tjetër. Unë punoj me gjysëm orari në një pijetore dhe jam në bisedë me një mashkull, i cili është pak më i vjetër se unë, 25 vjeqar.

Ne ishin duke folur që disa javë, por një natë ai më përcolli deri në shtëpi.

Biseda u kthy në seks.

Ai më pyeti sa partnerë kisha pasur.

Unë nuk kam të dashur në këto momente.

Kur unë i tregova se jam beqare, ai më tha: “Vë bast se jeni e dëshpëruar” dhe më puthi.

Unë u trondita, por shpejt u shkriha në krahët e tij.

Ai më pyeti për një pije në natën pasuese.

Ne patëm seks në takimin e parë, në pjesën e pasme të makinës së tij.

Ishte goxha i egër.

Ne filluam takimin në banesën e tij, në makinën e tij ose ku ai punon në shitoren e ngrirjes.

Ne shkonim në depo ku ishte më qetë dhe bëni seks.

Pastaj ai me shkruante se ishte jashtë me të fejuarën e tij, kështu që unë mbetja vetëm.

Por ai më ka kontaktuar prapë para dy jave dhe më tha: “Dua seks”.

E di që nuk jam në një marrëdhënie, por e dëshiroj gjithahtu.

Prindërit e mi ishin në pushime, kështu që ai vinte në mbrëmje.

Ishte fantastike të gjenim një vend për veten tonë.

Ai më pëlqen për seks, por unë dua edhe më shumë nga ai.

Mendoj se po dashurohem në të.

E fejuara e tij ka të drejtë ta dijë këtë, apo jo?

Unë dua të kontaktoj me të nëpërmjet Facebook-ut dhe t’i tregoj, por gjithashtu nuk dua a largo atë.

Dhe akoma më pëlqen të bëj seks me të në vende të rrezikshme.

Përgjigja e psikologes:

Seksi me këtë djalë ju jep një lëvizje, por po merrni një mësim të vështirë.

Ky djalë ju dëshiron vetëm për seks dhe asgjë më shumë.

Ai ua bëri të qartë që nga fillimi, dhe ju u pajtuat me këtë, kështu që ai mendon se keni të njëjtat përfitime sic i dëshironit.

Hakmarrja ndaj këtij djali, vetëm se do të ju sjell mjerim juve, të fejuarës së tij dhe djalit.

Nëse ai vazhdon të luaj përreth, ajo do ta zbuloj së shpejti.

Nuk keni nevojë të behni rrënues i marrëdheniëve.

Herën tjetër kur të ju thërras, tregoni atij se jeni e zënë dhe nuk bëni takime me mashtrues.

Në vend që të kërkoni mënyra për ta lënë atë, përqëndroni enerjginë tuaj në daljen me miqtë tuaj dhe formoni marrëdhënie të reja.