Shtëpi Lajme Bie webfaqja e imigracionit në Kanada (Foto)

Bie webfaqja e imigracionit në Kanada (Foto)

Shperndaje në Facebook.

canada-website-crash_1478667322-152770

Faqja e imigracionit në Kanada ka rënë në natën e zgjedhjeve presidenciale të SHBA’së

Website pati probleme rreth orës 10:30 sipas orës lokale, kështu duke patur probleme në hapjen e saj, transmeton Express.

Rreth orës 9:00 sipas orës lokale, CNN ka njoftuar votat e një numri të shteteve kryesore, dukë përfshirë Michigan, Ohio, Virgjinia dhe Florida, të cilat u rritën në favor të kandidatit Donald Trump.

Kështu duket faqja:

Kështu duhej të duket: