Shtëpi ShowBiz BIG BROTHER APO BIG DEGJENERIMI / Largoni fëmijët nga ekrani! skena hot...

BIG BROTHER APO BIG DEGJENERIMI / Largoni fëmijët nga ekrani! skena hot në mes të ditës (Video +18)

Shperndaje në Facebook.

Ashtu siç pritej, ky “Big Brother Albania” do të ofronte skena të forta dashurie.

Danieli dhe Fotinia, çifti më i ri që është formuar brenda shtëpisë si më të votuarit nga publiku, kanë filluar të sillen si të tillë ku i kanë dhuruar njëri-tjetrit puthjet e para.

Por gjatë ditës së djeshme ata kanë bërë edhe dush së bashku ku kanë ofruar disa skena “të nxehta”.

Edicioni i nëntë i “Big Brother Albania” është konceptuar si një format në qendër të së cilit janë çiftet, dhe sigurisht na mbetet të presim dhe skena të tjera dhe më të nxehta.