Shtëpi Kuriozitete Big Brother/ Ky është çifti i ri, banori hidhet në aksion pas...

Big Brother/ Ky është çifti i ri, banori hidhet në aksion pas masazhit relaksues (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Pas disa momentesh përlotje, për fjalët që i kishte thënë Kleodiana, që e ishin bërë Xhenin të ndjehej e shëndoshë , për vajzën shqiptare të rritur në Itali, ka ardhur edhe momenti i relaksim të plotë.
Por ajo nuk ka kaluar thjesht disa minuta në sallën e përgatitur për masazhe, por ka pasur mundësi të bisedojë edhe me një prej djemve që ajo simpatizon shumë, Benardin.

Ajo e ndjehet mjaft mirë kur bisedon me Benardin, por nuk harron thurë lavde për të, duke iu treguar me krenari vajzave që bëjnë masazhet se Benardi është boksier.

Pasi kanë përfunduar masazhin, Xheni dhe Benard ndodhen të vetëm në korridor, para dyerve që ndajnë shtëpitë e tyre.

Benardi hedh hapin e parë, “Siç po të thosha më përpara, po të ishte në për mua ja ku jemi”.

Po reagimin i Xhenit, nuk ishte ai që priste Benardi. “Nuk e di”, përgjigjet ajo, duke u shprehur ende e pasigurt nëse do të vijojë si çift me Benardin, edhe pse ky vendim i takon publikut nëse do i bëjë bashkë apo jo.

Benardi duket se bën edhe një lëvizje të fundit, zgjatet ta puthë, por Xheni i kthen faqen. “Do i themi mirupafshim njëri-tjetrin apo jo”, i thotë Benardi, teksa e puth në faqe./ Big Brother/