Shtëpi Kuriozitete Bima helmuese i vrau djalin, nëna paralajmëron të gjithë: Bëni kujdes, ruajini...

Bima helmuese i vrau djalin, nëna paralajmëron të gjithë: Bëni kujdes, ruajini fëmijët (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Një grua e cila u përball me një fatkeqësi të madhe në jetë, paralajmëron të tjerët. Ajo tregon se djali i saj 5 vjeç po luante po luante me një bimë, kur për vetëm pak minuta ai nuk ndjehej mirë.

Lëkura i kishte marrë një ngjyrë të çuditshme dhe shfaqte probleme të mëdha në frymëmarrje. Kam marrë menjëherë ambulancën, por ishte shumë vonë dhe djali im vdiq”, ka thënë mamaja.

Arsyeja se pse i vdiq i biri ka të bëjë me kimikatin që vjen nga lulja AMOENA, i cili është vdekjeprurës.

Shtëpiaket e mbajnë në shtëpi këtë lule sepse ajo qëndron jeshile dhe ka rezistencë edhe nëse nuk ndodhet në diell.

Deri pak vite më parë janë numëruar 64 mijë raste helmimi nga kjo lule dhe nëse nuk veprohet shpejt ajo është vdekjeprurëse.