Shtëpi Kuriozitete Braktiset nga nëna pas lindjes, testi i ADN-së zbuloi diçka të mahnitshme

Braktiset nga nëna pas lindjes, testi i ADN-së zbuloi diçka të mahnitshme

Shperndaje në Facebook.

Braktiset nga nëna pas lindjes, testi i ADN-së zbulon diçka të mahnitshme
Janet Barnicoat e ka ditur gjithmonë se ishte e adoptuar. Në vitin 1981, nëna e saj biologjike e kishte lënë atë në një çantë kartoni pranë një koshi plehrash. Kordoni i saj kërthizor ishte akoma i pakëputur dhe nuk kishte asnjë shënim apo mënyrë për të ditur se nga kishte ardhur ajo. Kur u rrit, ajo zbuloi diçka SHOKUESE përmes testimit të ADN-së.

Duke u rritur, ajo u rrethua me dashuri nga prindërit e saj adoptues. Por ende, donte të dinte origjinën e saj. Por në kërkimin e saj për të vërtetën, ajo gjeti shumë më tepër se kush ishin prindërit e saj.

Ndjehesh e braktisur
Pasi mori vesh që nëna e saj biologjike e kishte braktisur, ajo nuk mund të fshinte ndjenjat e saj të trishtimit dhe të zemërimit. Janet Barnicoat tha për ABC News.” Si e leni fëmijën tuaj me qese në një rrugicë? Ndihem sikur ajo më hodhi larg. Më vuri pranë një koshi. Kjo të vret nga brenda. ”
Tani, si një nënë e pesë fëmijëve, Barnicoat nuk mund ta kuptoj se si një nënë mund ta braktiste fëmijën e saj kështu.

Donte të dinte rrënjët e saj
Në kërkim të rrënjëve të saj biologjike, Barnicoat kërkoi gruan që kishte thirrur policinë kur ajo gjeti një fëmijë pranë koshit të mbeturinave. Barnikoat ishte i sigurt se kjo grua do të kishte njëfarë të dhënë për të kaluarën e saj. Kur Barnicot u takua personalisht me Joanne Housser, Barnicoat shpërtheu në dashuri dhe mirënjohje për ” engjëllin e saj mbrojtës “, por Housser nuk i tregoi asaj asgjë për nënën e saj biologjike.
Ende e vendosur për të gjetur përgjigje, Barnicoat dërgoi një mostër të pështymës së saj në Ancestry.com për të kërkuar për mundësitë e mundshme të ADN-së. Së shpejti, ajo mori disa informacione të reja rreth pemës së saj familjare.

Një takim special
“Isha duke kontrolluar email-in tim, dhe thuhej se kisha një përputhje të mundshme të ADN-së”, kujton Barnicoat. “Kjo e çoi te vëllai i saj, Dean Hundorf, i cili gjithashtu ishte braktisur në një qese në të njëjtin qytet. Të dy vëlla e motër ishin të tronditur sesi nëna e tyre biologjike i kishte braktisur në të njëjtën mënyrë. “Ishte sikur ne kishim njohur njëri-tjetrin prej një jete”, tha Hundorf për ribashkimin e tyre emocional. Duke festuar familjen e tyre të sapokrijuar, ata nuk ishin në dijeni se jeta i kishte rezervuar një surprizë tjetër.

Forca e gjeneve
Të dy vëlla e motër vazhduan për të kërkuar nënën e tyre – duke pyetur veten pse i kishte braktisur. A ishte shumë e re? A kishte frikë? A nuk mund t’i ushqente apo t’i rriste ato? Ndërkohë që këto pyetje ishin ende pa përgjigje, Hundorf dhe Barnicoat zbuluan se kishin një vëlla tjetër. Julie Hutchison ishte braktisur në të njëjtën mënyrë. Ashtu si vëllai dhe motra, Julie u gjet brenda orëve të para të lindjes, të mbështjellë me një peshqir, me kordonin e saj të kërthizës të bashkëngjitur. Kur u takuan të tre vëllai dhe motrat, ata ishin të kënaqur që gjetën njëri tjetrin pas viteve që nuk dinin asgjë për familjen e tyre biologjike.
Por kishte mbetur ende një enigmë – kush ishte nëna e tyre?

Gjetja e nënës së tyre në një vend të papritur
Të zbulonin se cila ishte nëna e tyre, ishte shumë tronditëse, sidomos për Barnicoat. Gruaja të cilën ajo e quajti ” engjëllin e saj mbrojtës “, ishte nëna e tyre biologjike.

Ajo, Hausser, i kishte braktisur tre fëmijët e saj direkt pas lindjes. Pavarësisht nga shumë vite zemërimi që të tre ndjenin për nënën e tyre biologjike, ata vendosën ta falnin dhe të përqëndroheshin në forcimin e familjes së tyre.
Sot, ata të tre vëllai dhe motrat kanë një histori të mahnitshme për të treguar. Tani historia e tyre befasuese ka një fund të lumtur – ata tani kanë mundësi të njihen me familjen e tyre biologjike dhe të kompensojnë kohën e humbur.