Shtëpi Video Breshka 148 vjeçare bën dushin e parë, ja si reagon ajo (Video)

Breshka 148 vjeçare bën dushin e parë, ja si reagon ajo (Video)

Shperndaje në Facebook.

Giant-tortoise-gets-his-first-bath-in-184-years-600x358

“Ngjarje historike” është titulluar kështu ngase kjo breshkë konsiderohet të jetë më e vjetra nga të gjitha kafshët në planet.
Qeveria në Shën Helena ka ngarkuar këtë video në ‘Youtube’ për të ndarë me shikuesit këtë ‘ngjarje historike’ siq e quajn ata.
Ata ishin këshilluar me një veterinar dhe ky i fundit me shumë ekspert për të siguruar nëse ishin duke aplikuar mënyren e duhur që mos të dëmtohej breshka 148 vjeçare.
“Kjo është thjeshtë për arsye estetike, ne duam që vizitorët t’a shohin atë më mirë” u shpreh Hollins, veterinari që u përkujdes për të.