Shtëpi Kuriozitete Bukuri si kjo nuk keni parë as në përralla! Mo i humbisni...

Bukuri si kjo nuk keni parë as në përralla! Mo i humbisni këto pamje madhështore…(foto)

Shperndaje në Facebook.

Nuk ka asnjë dallim nga një përrallë dhe nuk është bërë nga dora e njeriut. Në fotografitë që shoqërojnë shkrimin do magjepseni nga ajo që është krijuar nga shpirti i pyjeve.

Kaskada Bigar e Caras-Severin ekziston vërtetë dhe ndodhet në Rumani, në parkun kombëtar Cheile Nerei Beusnita, mes qyteteve të Oravita dhe Bozgovici.

Uji i kristaltë që del nga shkëmbinjtë përfundon më tej në lumin Minis me një qartësi mbresëlënëse. Kjo kaskadë është ndër më të bukurat në botë dhe një ndër më tërheqëset për turizmin.