Shtëpi Lajme Burri i kontrollon telefonin gruas së tij, i ikën durimi kur lexon...

Burri i kontrollon telefonin gruas së tij, i ikën durimi kur lexon mesazhet e saj

Shperndaje në Facebook.

Privatësia është e nevojshme dhe për ta ruajtur atë ndonjëherë është mirë që të fshihen mesazhet sepse dashje pa dashje telefoni ynë mund të përfundojë në duart e dikujt tjetër.

Kjo ka ndodhur me një burrë dhe një grua në Tiranë.

Burrit i është sosur durimi me të shoqen, kur ka lexuar mesazhet e saj me mikeshën dhe planet e së ardhmes.

Nuk dihet se ç’ka ndodhur mes çiftit pas mesazheve të mëposhtme, por është e sigurt se gjërat mes tyre nuk janë aspak mirë.