Shtëpi Lajme Burri në Tiranë zbulon SMS në celularin e gruas, shokohet kur e...

Burri në Tiranë zbulon SMS në celularin e gruas, shokohet kur e lexon! (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Nuk i dihet kurrë se ç’mund të gjesh në celularin e gruas apo burrit, dhe rrallëherë mesazhet rezervojnë diçka të mirë.

I tillë ishte edhe ky rast, me burrin që nuk e kishte pritur atë që ka parë në mesazhet në whatsapp të bashkëshortes së tij.

Ky është teksti i “hapur”.