Shtëpi ShowBiz Çfarë dallimi!! Ja ndryshimi i Fatmir Spahiut dhe Yllka Gashit për 15...

Çfarë dallimi!! Ja ndryshimi i Fatmir Spahiut dhe Yllka Gashit për 15 vite (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Aktori Fatmir Spahiu ka publikuar dy fotografi në Instagram ku shihet bashkë me Yllka Gashin.
Në njërën nga fotot, ata ishin fotografuar para 15 vite, kurse foton tjetër, ata të dy kishin pozuar sot,
Në dy fotot dallohet një ndryshim i madh, sidomos të pesha e Orhanit, por edhe mjekra e tij ka filluar të thinjët!