Shtëpi Video Çfarë ka brenda bishtit të gjarprit me zile |VIDEO|

Çfarë ka brenda bishtit të gjarprit me zile |VIDEO|

Shperndaje në Facebook.

Të gjithë e dinë se një ndër shenjat dalluese të një gjarpri me zile është pikërisht zhurma që ai bën kur lëviz. Por e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë ka brenda bishtit të tij, që tingëllon si një zile? Kanali në YouTube, “What’s Inside” (Çfarë ka brenda), e ka përgjigjen.

Videoja, që është parë më shumë se 39 milionë herë që prej publikimit, tregon prezantuesin Daniel Markham dhe djalin e tij Lincoln, që e hapin bishtin e zvarranikut për të parë se çfarë ka brenda.

Gjarpërinjtë me zile janë të mëdhenj dhe helmi i tyre është fatal, për shkak se shkakton probleme të frymëmarrjes, paralizë të trupit, etj

GJJJJJJ