Shtëpi Kuriozitete Çfarë shfrenimi, a lejohen skena të tilla në publik

Çfarë shfrenimi, a lejohen skena të tilla në publik

Shperndaje në Facebook.

Këto foto janë shkrëpur në “Melbourne Double-D Cup”. Mijëra vetë u mblodhën për garën e përvitshme, por sigurisht që askush nuk e kishte mendjen aty.

Femra e meshkuj u dhanë pas pijes duke dhuruar skena shfrenimi.
Policia ndërhyri disa herë duke arrestuar persona që bënin sjellje të pahijshme dhe duke vënë gjoba të shumta.
Sigurisht që për të pranishmit, ky ka qenë një spektakël i vërtetë.