Çfarë thotë Teuta Krasniqi pas publikimit të fotove nudo (Video)

Çfarë thotë Teuta Krasniqi pas publikimit të fotove nudo (Video)

Shperndaje në Facebook.


E kemi parë shpesh duke luajtur role interesante në seriale dhe teatër. Por, jo si kësaj here në film.

Është kjo aktorja Teuta Krasniqi, e cila sipas shumë kritikëve ka luajtur njërin prej roleve më të mira në filmin “Engjëjt janë larg” të Gjergj Xhuvanit.

Lexo edhe  Shifra alarmante, gjatë vitit 2015 janë vrarë 21.179 sirianë

E në një bisedë të shkurtë për ExpressRozë, Teuta shpreson se ky film të këtë një sukses të madh nëpër festivalet e ndryshme botërore.
THQ