Shtëpi Lajme Çka thoshte Dafina Zeqiri për vjehrrën?

Çka thoshte Dafina Zeqiri për vjehrrën?

Shperndaje në Facebook.

Sa vjehrra i ka pasur ndër vite Dafina Zeqiri. Shumë. Ajo ka pasur disa lidhje me meshkuj të ndryshëm dhe normalisht disa vjehrra.Ndër ato me të cilat ka pasur kontakt më shumë, ishin dy, shkruan Kosovarja. Dafina e ka njohur më mirë të ëmën e ish të dashurit të saj Krenarit, pasi ka kaluar kohë edhe me familjen e tij.Në një intervistë dhënë “Kosovares” vite më parë, Dafina fliste fjalët më të mira për atë që ishte vjehrra e saj.
Ajo thoshte se nëna e Kenit nuk është si vjehrrat e tjera. Fjalët e mira të Dafines nuk kanë munguar për vjehrrën tjetër, Xherin, nënën e ish të dashurit të saj Ledri Vula, me të cilën ishte mjaftë e lidhur, shkruan “Kosovarja”.