Shtëpi Teknologji “Çmendet” Mercedes/ Sjell kabrioletin madhështor, Maybach 6 si asnjë makinë tjetër

“Çmendet” Mercedes/ Sjell kabrioletin madhështor, Maybach 6 si asnjë makinë tjetër

Shperndaje në Facebook.

Mercedes kishte lajmëruar për një kohë të gjatë se do të sillte versionin kabriolet të Maybach 6 dhe duket se kjo tashmë u bë e mundur.
Një makinë madhështore, me linja e elemente që s’janë parë në asnjë veturë.

Me 750 kuaj fuqi dhe me mundësi levizje 321 kilometra me vetëm një mbushje baterie, kjo makinë është shndërruar në konkurrenten e fortë të prodhimeve Tesla.

Maybach 6 u prezantua nga Pebbe Beach dhe video është si më poshtë: