Shtëpi Shëndetësi Dardha lehtëson tretjen dhe rregullon funksionin e stomakut

Dardha lehtëson tretjen dhe rregullon funksionin e stomakut

Shperndaje në Facebook.

Dardha, një pemë e përhapur në Kosovë, është shumë e pasur me vitamina.
Ndër të tjera:

Dardha është e pasur me vitamina;

Gjithashtu është e pasur edhe me minerale dhe kështu plotëson nevojën e organizmit për kripërat minerale;

Lehtëson tretjen dhe rregullon funksionin e stomakut.

Nuk rekomandohet në sasi të mëdha, ngaqë mund të krijojë rërë në veshka.