Shtëpi Video Dasma e miliarda dollarëve, Jennifer Lopez argëton mysafirët (FOTO/VIDEO)

Dasma e miliarda dollarëve, Jennifer Lopez argëton mysafirët (FOTO/VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

 

Kjo është dasma më e shtrenjtë deri më tani. Kjo dasmë e çiftit rus, ka kushtuar miliarda dollarë.Dasma e miliarda dollarëve, Jennifer Lopez argëton mysafirët (FOTO/VIDEO)

Për argëtimin e mysafirëve, çifti kishte zgjedhur këngëtarët e njohur Jennifer Lopez dhe Enrique Iglesias. Miliarda dollarë u shpenzuan për organizimin e kësaj dasme e cila u mbajt në Moskë.

Shikoni videon dhe fotografitë për të parë madhështinë e kësaj dasme.