Shtëpi Video Deodoranti, më i dëmshëm se që e kemi menduar (FOTO)

Deodoranti, më i dëmshëm se që e kemi menduar (FOTO)

Shperndaje në Facebook.


Njerëzit kanë filluar që online të ankohen për deodorantin ‘Old Spice’, pasi që sipas tyre po u djeg lëkurën dhe po u shkakton dhimbje.
Rodney Colley, nga Virginia, edhe ka vendosur që t’i padit prodhuesit e këtij deodoranti.
Colley thotë se ai kishte vendosur ta blejë këtë deodorant duke u bazuar në reklamat e kompanisë, të cilat e inkurajonin atë dhe shumë tjerë që të ‘mbajnë erë si një mashkull’, transmeton lajmi.net.
d1

d2

d3

d4

d5