Shtëpi Video Derdhi kripë në plazh, dhe ja çfarë ndodhi pastaj (Video)

Derdhi kripë në plazh, dhe ja çfarë ndodhi pastaj (Video)

Shperndaje në Facebook.

screenshot-8_1459163612-469042

Duke e shikuar videon, ju do të jeni kureshtarë të dini se çfarë do të del nga rëra.
Çfarë do të shihni në video është në fakt një lloj krijese deti, e quajtur molusk. Një lloj i tillë gjendet në plazhet e Kalifornisë dhe Alaskës, dhe atje ka shumë njerëz të tillë që kërkojnë të gjejnë molusk.
Vetëm në Uashington, rreth 250,000 njerëz në vit dalin për të kapur këtë lloj peshku. Kjo për shkak se ai konsiderohet të jetë shumë i shijshëm, transmeton Gazetain.
Zakonisht, njerëzit përdorin një tub special për të kapur këtë lloj peshku, por një përdorues i YouTube ka gjetur një mënyrë më të lehtë.
Shikojeni se si e bënë ai kapjen e këtij lloj peshku: