Shtëpi Video Dhia mbetët e varur në tela të rrymës (Video)

Dhia mbetët e varur në tela të rrymës (Video)

Shperndaje në Facebook.

Dhia-në-tela

Një skuadre i është dashur të shpëtonte një dhi, të cilat i kishin ngelur brirët në telat e telefonit. Ngjarja ka ndodhur në një kodër, afër një rruge në Greqi.
Brirët i kishin ngecur në tela dhe nuk dihet ende se si ishte ngjitur dhia deri atje lart. Fillimisht skuadra nxori shkallët nga makina, por nuk kishin se ku ti mbështesnin. Por më pas ata i përdorën shkallët për të nxitur kafshën të ngjitej tatëpjet kodrës, siç dhe mendohet të ketë zbritur.
Katër burra mbajtën shkallën ku ishte kapur dhia, ndërsa dy të tjerë e prisnin në majë të kodrës për ta tërhequr me litar.
Enigmë mbetet ende se si kishte përfunduar ajo aty.

https://youtu.be/9WanHZcNQ3Q