Shtëpi Kuriozitete Duket si 20 vjecare por është 44: ‘Nuk gjej dot burrë, po...

Duket si 20 vjecare por është 44: ‘Nuk gjej dot burrë, po vuaj sepse ato duan…’ (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Zakonisht femrat kryejnë operacione për t’u dukur më të reja në moshë. Por Dawn Cousins, e cila është bekuar për të t’u dukur e re në një intervistë nuk është shprehur edhe aq entuziaste për këtë gjë.

Ajo ka thënë për Daily Mail:

Unë dukem sa gjysma e moshës sime dhe meshkujt që më ngacmojnë fillojnë nga mosha 18 vjeç deri në moshë madhore. Më e keqa është se nuk mundem të dal as me meshkuj që janë të shëndoshë. Nëse do dalë me një të tillë do duket sikur është babai im. Kjo gjë është drama e jetës sime.

Cousins punon recepsioniste në Londër dhe është 44-vjeç. Gjithashtu ajo ka edhe katër fëmijë.