Shtëpi Video E pabesueshme: Ja si dukej Sinan Hoxha para operacioneve plastike! (Video)

E pabesueshme: Ja si dukej Sinan Hoxha para operacioneve plastike! (Video)

Shperndaje në Facebook.


Faqja “Vipat e Bllokut”, në Instagram ka vënë në shënjestër këngëtarët dhe artistët të cilët kanë bërë ndërhyrje kirurgjike në fytyrë. Në ditët e fundit ka qenë këngëtarja nga Shkupi, Altuna Sejdiu e cila është vendosur në vëmendjen e shtypit rozë në lidhje me transformimin e saj.

Por faqes në Instagram nuk i ka shpëtuar as këngëtari Sinan Hoxha. Në njërën nga fotografitë e publikuara, shihet edhe këngëtari shqiptar, se si ka qenë në rini dhe se si është sot. Ndryshimi i tij është jashtëzakonisht i dukshëm.E pabesueshme: Ja si dukej Sinan Hoxha para operacioneve plastike! (Video)