Shtëpi ShowBiz E pabesueshme por Blerona përpara ishte modele (Foto)

E pabesueshme por Blerona përpara ishte modele (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Blerona Zeqiri që u bë e njohur që në adoleshencë për shkak të emisioneve në televizion.

Ajo dikur kishte shumë më pak kilogram se ç’ka tani,

Ndonëse do të duhej të ishte e kujdesshme me ushqimin, të bënte palestër, etj.

Blerona as që e vranë mendjen për këtë gjë, duke lejuar që kilogramët ti shtohen dita ditës. Dikur Blerona ishte e dobët dhe pozonte si modele.