Shtëpi Lajme E vërteta rreth reçipetave që askush nuk flet

E vërteta rreth reçipetave që askush nuk flet

Shperndaje në Facebook.

Cila është gjëja e parë që bëni kur ktheheni në shtëpi pas punës? Më shumë gjasa është heqja e recipetave pasi keni shpenzuar një kohë të gjatë me ndjesinë e pakëndshme dhe të parehatshme prej tyre.

Në këtë artikull, ne do të mundohemi t’i përgjigjemi pyetjeve që për shumicën mund të jenë një dilemë si dhe do diskutojmë disa nga mitet që i keni besuar gjatë gjithë jetën tuaj.

Shumë gra mendojnë se gjoksi i tyre do të jetë i varur nëse nuk mbajnë reçipeta
Ky është një nga mitet më të vjetra që ekziston.Gjoksi nuk do të jetë i rënë por do të rimarë formën natyrale. Sidoqoftë, nëse iu shqetëson ky aspekt, ka shumë ushtrime që mund të provoni.

Ushtrimet do të kenë një efekt pozitiv në muskujt dhe indet e gjoksit.

Reçipetat me tela në zonën e poshtme
Mendohet se këtë lloj reçipetash mund të shkaktojnë kancer, por kjo nuk është aspak e vërtetë.Nuk ka asnjë bazë shkencore prapa këtij fakti.

Megjithatë ka shumë alternativa në dispozicion. Ju mund të provoni një sytjena që nuk ka një strukturë të tillë ose, edhe më mirë, ndalon të veshur bras krejtësisht.

Rekomandohet të flini me reçipeta
Ky është një mit tjetër që rekomandon fjetjen më to për të patur një gjoks të ngritur. Madje fjetja me reçipetat veshur është një nga gjërat më të pakëndshme .

Strijat shkaktohen nga mos mbajtja e reçipetave

Kjo nuk është aspak e vërtetë sepse këtë shenja shkaktohen nga ndryshimet që mund të keni në trupin tuaj.
Madhësia fikse
Meqë reçipetat nuk kanë madhësi fikse, është për të mirë që gjithmonë t’i provoni, para se të blini .

Ju mund të lani reçipetat në lavatriçe
Rekomandohet t’i lani reçipetat me dorë sepse ato bëhen nga pëlhura delikate, të cilat mund të dëmtohen lehtë nëse lahen me lavatriçe.