Shtëpi Kuriozitete Elbthi në sy:Ja si ta hiqni përmes ilaçeve natyrale

Elbthi në sy:Ja si ta hiqni përmes ilaçeve natyrale

Shperndaje në Facebook.

auto_ka91464287663

Nëse brenda natës u është shfaqur elbthi (rrëzualli) në sy, mos prisni që të komplikohet dhe të rritet, por menjëherë ballafaqohuni me të. Zgjidhni armët natyrale – pataten, të bardhët e vezës ose trangullin. Nëse zgjidhni ilaçin e parë natyral, së pari e pastroni, qëroni dhe ndani në rriska, e më pas e vendosni drejt e në elbth. Patatja është ilaç i shkëlqyeshëm për këtë problem,transmeton gazeta Kosova Sot.

Preparati i dytë natyral është shërimi me të bardhët e vezës. E vendosni në leckë të pastër dhe e hidhni sipër syrit, e prisni për 20 minuta dhe më pas e shpëlani. Të njëjtin efekt e përdorni edhe me trangull. Falë vitaminave K, C, B1, si dhe kalium, rriskat e prera të trangullit të freskët zbutin irritimin e syrit.