Shtëpi Video Ëmbëlsirë me banane dhe biskota: E gatshme për 10 minuta!

Ëmbëlsirë me banane dhe biskota: E gatshme për 10 minuta!

Shperndaje në Facebook.

Ideale për përgatitje në minutin e fundit…

Përbërësit:

  • 250 gr sheqer pluhur;
  • 250 gr gjalpë;
  • 250 gr biskota të bluara;
  • 4 molla të tharta të grimcuara pa lëvore;
  • 5 banane;
  • 4 pako krem (shllag)

Përgatitja:

Përzieni gjalpin me sheqer pluhurin. Shtoni biskotat e bluara, mollat e grimcuara dhe tri banane të shtypura në formë pureje. Bëni një formë drejtkëndëshi për torten me gjysmën e masës.
Në mes vendosni 2 banane të tëra dhe mbi to edhe pjesën tjetër të masës së ëmbëlsirës. Pjesën e sipërme zbukurojeni me krem të bardhë (shllag).Ëmbëlsirë me banane dhe biskota: E gatshme për 10 minuta!