Shtëpi Kuriozitete Emocionuese, dallon ngjyrat për herë të parë përmes syzeve (Video)

Emocionuese, dallon ngjyrat për herë të parë përmes syzeve (Video)

Shperndaje në Facebook.

Ky djalosh do të sheh ngjyrat për herë të parë në jetën e tij.

10 vjeçari Cayson Irlbeck ka një çrregullim, nuk i dallon ngjyrat

I pyetur se a funksionojnë syzet, djaloshi u përgjigj duke iu hedhur në përqafim të atit.

Prindërit e tij e surprizuan atë duke i blerë syze 300 dollarëshe. Pasi kursyen para për muaj të tërë, ata ia blenë syzet dhe topat me ngjyra që të mund t’i dallonte